Elérhetőségünk

06 20 273 6670

Nyitvatartás

H-CS: 7:00-17:00 | P: 7:00-14:00

Házhozszállítás

Budapestre 490 Ft, vidékre 1890 Ft-tól

Lapozza át

online katalógusunkat

Rólunk - A Chemolak története

1883-ban Gróf Pálffy József, Felsődióson, nem messze Szomolánytól, megkezdte a fa feldolgozását száraz desztillációval kémiai anyagok előállítása céljából. Új technológiák folyamatos bevezetésével a gyár termék kínálata folyamatosan bővült a festékek és lakkok gyártásához szükséges alapanyagokkal. 1929-ben a gyár elkezdte saját festékek és lakkok gyártását. A termék kínálatot főleg olaj, nitrocellulóz és szeszes festékek és lakkok alkották. Később csatlakoztak az oldószeres és latex festékek. 1950-ben elkezdődött az alkid gyanták gyártása. 1968-ban lett használatra átadva az új gyár Szomolányban, 40 000 tonna éves gyártási kapacitással ellátva. A 80-as években új gyantagyártó telepet építettek fel a legújabb technológiával felszerelve. Folyamatosan alakult ki a jelenlegi termék kínálat, melyet festékek, műgyanták, ragasztók, hígítók és segédanyagok alkotnak. A privatizáció első hullámában a CHEMOLAK 1992-ben részvénytársasággá alakult át.

2003 óta a gyár erőteljesen összpontosít a lakossági szegmensre, különböző termék-kampányok és a CHEMOLAK márkanév népszerűsítésével. Az ipari piacon a vállalat egyre növekvő elvárásokat teljesít főleg az építőiparban, gépiparban, közlekedési ágazatban, szerkezet gyártásban, energetikai berendezések terén, bútoriparban és a fafeldolgozó iparban egyaránt. Az új REACH törvény érvénybelépése folytán, a gyár kiemelt figyelmet fordít a termékkínálat folyamatos ökologizálásával, főleg az illanó organikus anyagok részarányának csökkentésével a termékeiben. (mit jelent ez érhetően? Kevesebb mérgező gázt engedünk a levegőbe a festék száradása közben) A CHEMOLAK egyik célja, hogy egyre jobb minőséget és egyre szélesebb termékkínálatot biztosítson a piacra, főleg a vízzel hígított, magas szárazanyag tartalmú termékek és a porfestékek terén.

Amennyiben kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

resposible care banner

Bejelentkezés

Kérjük, hogy adja meg e-mail címét és jelszavát

Regisztráció

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat.

Mi a Chemolak Klub Program? ​

A termék megvásárlásával pontokat írunk jóvá egyéni fiókjának egyenlegén, amit a későbbi vásárlások során forintra tud váltani és kedvezmény formájában érvényesíteni.

A pontgyűjtés kizárólag regisztrált fiókkal elérhető.

Regisztrálni fizetési folyamat során, a fiók létrehozása opció bejelölésével lehetséges. Amennyiben kérdése lenne programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal ugyfelszolgalat@chemolak.hu e-mail címen.