Elérhetőségünk

06 20 273 6670

Nyitvatartás

H-CS: 7:30-16:00 | P: 7:30-14:00

Márkaboltunk

1131 Budapest Reitter Ferenc u. 104.

Bejelentkezés

vagy regisztráció

Szállítási és Fizetési Szabályzat

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

1. MPL – Magyar Posta általi kézbesítés:

A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét. A szállításokat a rendelés beérkezésétől számított 3 munkanapon belül teljesítjük, ettől eltérő szállítási időről előzetesen tájékoztatjuk. Budapesti címre történő kiszállítás a csomag méretétől függetlenül egységesen: 590,-Ft. A vidéki címre történő szállítás díja a bruttó rendelési értéktől függ, és az alábbi táblázat szerint alakul:

 

Érték -től
Érték -ig
Szállítási díj
1 Ft
30.000 Ft
2.190 Ft
30.001 Ft
60.000 Ft
4.090 Ft
60.001 Ft
99.999 Ft
6.390 Ft
100.000 Ft
ingyenes

A szállítási feltételek kizárólag a webáruházon keresztül történő rendelés esetén érvényesek.

Egyes termékek (pl. nagy terjedelmű, nagy tömegű, veszélyes termékek…stb.) esetében előfordulhat, hogy kiszállítást korlátozott körülmények között vállalunk, melyekről minden esetben tájékoztatást nyújtunk. A kiszállítást és csomagküldést bármely esetben indokolás nélkül elutasíthatjuk.

2. Üzletben személyes átvétel:

Szállítási költség nélkül, de mégis kedvezményesen juthat termékeihez, ugyanis lehetőség van az online megrendelt termékeket személyesen az ületben is átvenni, ahol bankkártyával is fizethet.

Üzletünk címe: 1131 Budapest, Reitter Ferenc 104. fszt.

Az “Üzletben személyes átvétel”-vel leadott rendelés a következő munkanapon 10:00 után vehető át.

FIZETÉSI MÓDOK: 

  • Bankkártya: Csomagjának értékét a CIB bank online rendszerén keresztül bankkártyával is kifizetheti. A biztonmságról a 256bites titkosított kommunikáció csatorna gondoskodik.
  • Utánvét: a csomag megérkezésekor a futárnak készpénzben tudja kifizetni.
  • Banki előreutalás: A rendelés összege a rendelést követően, bankközi utalással vagy személyes bankfióki befizetéssel történik.

FONTOS: Webshopunkon jelzett áraink CSAK és KIZÁRÓLAG az ONLINE LEADOTT RENDELÉSEKRE vonatkoznak, 
a márkaboltban lévő árak ettől eltérőek lehetnek!

Terméktől való elállási jog:
Az elállás joga a vásárlót 14 napig illeti meg, BONTATLAN csomagolás esetén.

Bejelentkezés

Kérjük, hogy adja meg e-mail címét és jelszavát

Kedves Vásárlóink!

Téli szünetre mentünk.
Januárban találkozunk.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Chemolak Csapata

Az oldal sütiket használ

A sütikről bővebben ezen az oldalon olvashat olvashat. Az oldal használatával Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.