Elérhetőségünk

06 20 273 6670

Nyitvatartás

H-CS: 7:00-17:00 | P: 7:00-14:00

Házhozszállítás

Budapestre 490 Ft, vidékre 1890 Ft-tól

Decorhit Fresh Színes, Lemosható Falfesték

3990 Ft

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
Kiürítés

Decorhit Fresh – színes, lemosható falfesték

Száraz vakolatok, gipszkarton, tapéta és fa felületeken egyaránt alkalmazható. Száradás után a felület bársonyos tapintású, matt lesz. Életteli színeivel meghitt otthont és vidám életteret varázsolhatunk magunknak.
Világosabb árnyalat vagy egyedi színek eléréséhez bátran kombináljuk a különböző színeket!

Felhasználási javaslat: 

 • A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni.
 • A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie.
  A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl. gipszkartonnál, glettelt felületeknél) is érdemes Decorhit P mélyalapozót alkalmazni. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni.
 • A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható.
 • A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges.
 • Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradéktól mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani.

A falfestés otthoni folyamata

 • Amennyire csak tudjuk, ürítsük ki a szóban forgó helyiséget, a bent maradt bútorokat, tárgyakat pedig alaposan takarjuk le fóliával! Érdemes a padló és a nyílászáró védelmére is figyelmet fordítani!
 • Távolítsuk el a régi festékréteget, tapétát. Ezután jöhet a csiszolás.
 • Amennyiben szükséges, glettel végezzük el a javításokat a falakon, majd a maradékot finoman csiszoljuk le!
 • Ha nem szeretnénk, hogy foltos legyen a fal, érdemes először vékonyan egy alapozó festék réteget felkenni a megvásárolt beltéri falfestékből.
 • Első lépésként kezdjük a sarkok festésével! Itt jó szolgálatot tehet egy kisebb ecset. Fontos! Habár mindannyian szeretünk spórolni, megmaradt, évek óta a pincében porosodó beltéri falfestéket sohase használjunk fel újra! Mindig frissen vásárolt termékkel végezzük a munkát!
 • Alapvető, hogy a munkát mindig a plafonnal kezdjük, és csak utána kerüljön sor a falak festésére. Hasznos segítséget nyújthat egy teleszkópos festőhenger!
 • A beltéri falfesték dobozán lévő utasításokat mindig vegyük figyelembe! Csak akkor végezzünk hígítást, ha az szerepel a leírásban! A festőhengert érdemes több alkalommal lehúzni, elkerülve ezzel a felesleges festék lefolyását. Haladjunk úgy, mintha egy „N” betű formáját követnénk a falon.
 • Kenjük inkább többször át a felületet, vékonyabb rétegekben. A száradási időt minden esetben tartsuk be! A teljes foltmentességhez általában 24 óra szükséges.

A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

További információk a Decorhit Fresh – színes, lemosható falfesték termékkel kapcsolatban:

 • Kiszerelés: 2.5 liter
 • Kiadósság: 8-11m²/l
 • Elérhető színek: Capuccino, Citrom, Csokoládé, Eper, Kiwi, Kókusz, Meggy, Narancs, Nugát, Tiramisu
 • Száradási idő: 2-3 óra
 • Hígítás: vízzel

Felhasználási és Alkalmazási területek:
Beltéren használhatóFalra használhatóFestőhengerrel használhatóEcsettel használhatóFestékpisztollyal használható

További információk

Gyártó

Chemolak

Kiadósság

8-11m²/l

Elérhető színek

, , , , , , , , , ,

Száradási idő

2-3 óra

Hígítás

Vízzel

Kiszerelés

2.5 liter

Kerülendő

Ne használja a terméket 3 évesnél fiatalabb gyermeknek szánt gyermekbútorok és játékok festésére, valamint olyan felületekre, amelyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerrel, takarmánnyal, ivóvízzel.

Ehhez a termékhez ajánljuk

Bejelentkezés

Kérjük, hogy adja meg e-mail címét és jelszavát

Regisztráció

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat.

Mi a Chemolak Klub Program? ​

A termék megvásárlásával pontokat írunk jóvá egyéni fiókjának egyenlegén, amit a későbbi vásárlások során forintra tud váltani és kedvezmény formájában érvényesíteni.

A pontgyűjtés kizárólag regisztrált fiókkal elérhető.

Regisztrálni fizetési folyamat során, a fiók létrehozása opció bejelölésével lehetséges. Amennyiben kérdése lenne programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal ugyfelszolgalat@chemolak.hu e-mail címen.