Elérhetőségünk

06 20 273 6670

Nyitvatartás

H-CS: 7:00-17:00 | P: 7:00-14:00

Házhozszállítás

Budapestre 490 Ft, vidékre 1890 Ft-tól

LATEXin Mosható Falfesték

(5 vásárlói értékelés)

1190 Ft4990 Ft

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
Kiürítés

LATEXin Mosható Falfesték

A LATEXin egy víztaszító, magas foltálló tulajdonsággal rendelkező mosható falfesték. Alkalmazását követően rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről könnyen eltávolítható a kosz.

Ajánlott rétegek száma: 2 réteg

A felületek előkészítése:

A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy sérült festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd, por- és szennyeződésmentes (ha szükséges, a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet). Maximalizálja a tartósságot Decorhit P Mélyalapozóval! Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható (3-4 hét). A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára.

Festés:

Felhasználás előtt alaposan keverje össze a doboz tartalmát! A legjobb eredmény elérése érdekében a festéshez használjon rövidszőrű (10-18 mm) hengert vagy szintetikus szálú ecsetet. A legjobb eredmény elérése érdekében a festéket NE hígítsa!
A festéket vigye fel 1-2 rétegben, a második réteg előtt várjon 2-4 órát.
Ügyeljen arra, hogy festéskor a hőmérséklet legyen +10 °C és +28 °C között, a relatív páratartalom 80% alatt. Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal távolítsa el puha, vizes-mosószeres szivaccsal!

Felhasználási és Alkalmazási területek:
Beltéren használható Falra használhatóFestőhengerrel használhatóEcsettel használhatóFafelületre használhatóFestékpisztollyal használható

További információk

Elérhető színek

Kiszerelés

0.75 liter, 6 Kg

Kiadósság

4-8 m²

Hígítás

Vízzel

Felhordási módok

, ,

Alkalmazási terület

, ,

Száradási idő

I. réteg 0,5 óra. II. réteg 1,5 óra

Kerülendő

Ne használja a terméket 3 évesnél fiatalabb gyermeknek szánt gyermekbútorok és játékok festésére, valamint olyan felületekre, amelyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerrel, takarmánnyal, ivóvízzel.

Ehhez a termékhez ajánljuk

Bejelentkezés

Kérjük, hogy adja meg e-mail címét és jelszavát

Regisztráció

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat.

Mi a Chemolak Klub Program? ​

A termék megvásárlásával pontokat írunk jóvá egyéni fiókjának egyenlegén, amit a későbbi vásárlások során forintra tud váltani és kedvezmény formájában érvényesíteni.

A pontgyűjtés kizárólag regisztrált fiókkal elérhető.

Regisztrálni fizetési folyamat során, a fiók létrehozása opció bejelölésével lehetséges. Amennyiben kérdése lenne programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal ugyfelszolgalat@chemolak.hu e-mail címen.