Tájékoztató adatok:

A chemolak.hu oldal üzemeltetője, így rendelés esetén az eladó:

MAXI LOGISTICS HUNGARY KFT.

Székhely Cím: 1152 Budapest, Szilas Park 26. Fszt 4.

Adószám: 14448225-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-196659

Bejegyezte:           Fővárosi Cégbíróság

Tel.:                      +36 (20) 273-6670

Email:                   ertekesites@chemolak.hu

Tárhelyszolgáltató:   Hetzner Online GmbH, support@hetzner.com

A MAXI LOGISTICS HUNGARY KFT. fenntartja a jogot, hogy bármely terméke árát külön figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, vagy bármely termék forgalmazását megszüntesse. A termékek mellett feltüntetett bruttó ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Abban a kivételes esetben, ha a rendelés leadása és az áru átvétele közötti időszakban változna meg a termék vételára, mindenképpen törekszünk arra, hogy Önnek még az eredeti áron biztosítsuk a terméket. Ha erre nem vagyunk képesek, úgy mindenképpen értesítjük Önt az árváltozásról, és amennyiben ezt nem fogadja el, a rendeléstől elállhat.

Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy az általános üzleti feltételeket előzetes értesítés nélkül, azonnali hatállyal megváltoztassa.

A termékekről:

A webáruházban forgalmazott áruk részletes jellemzői a termékre kattintva érhetők el. A termékleírásokért a termékek gyártói, szállítói a felelősek, így az esetleges pontatlanságokért felelősséget nem tudunk vállalni, azonban mindent megteszünk, hogy téves információk ne kerüljenek fel az oldalra. A monitoron megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek! Azon termékeknél, amelyekből többféle kiszerelés is vásárolható, a képi megjelenítés nem minden esetben felel meg a kiszerelésnek. A képek eltérhetnek a valóságtól! A termékek műszaki tulajdonságai változhatnak. A termék aktuális megjelenése eltérhet a képen szereplőtől.

Kérjük továbbá, hogy amikor egy termék árát szeretné megtudni, akkor használja az „Árajnálat kérése” menüpontot.

Rendelés menete:

1. Termékek

A termékek csoportokba vannak gyűjtve, fő termékkategóriák és azokon belül termékcsoportok szerint. A megfelelő termékcsoportot a megfelelő menüpontra kattintva tudja megtekinteni. Amikor rákattint valamelyik termékcsoport menüpontjára, az adott termékcsoport megjelenik a képernyőn, ahol megnézheti a termék néhány fontosabb jellemzőjét, és képet is láthat róla.

2. Árajánlat kérése

Árajánlatot bármikor kérhet a adott termékadatlapon az „Árajánlat kérése” menüponttal. Itt a kötelezően kitöltendő a Név, e-mail cím (erre küldjük az árajánlatot), és üzenet mező. Itt kötetlenül megfogalmazhatja kérését például mennyiséget stb. Az árajánlat elküldése után a lehető leghamarabb felvesszük a kapcsolatot az érdeklődővel.