Csónaklakk – U1066

Oldószeres, magasfényű csónaklakk. Használható kültéri és beltéri fából készült bútorok, korlátok fafelületének-, valamint a csónakok fedélzetének védelmére, felületkezelésére.

Tájékoztató kiadósság: 12 – 15 m²/l
Száradás: 1.réteg: 5 óra, 2.réteg: 24 óra 3.réteg: 48 óra

Leírás

Az alapfelület előkészítése:
A lakkozandó felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő felület max. 5% nedvességtartalmú faanyag lehet.

Új fafelületek előkészítése:
A felületet fel kell csiszolni, a lakkozandó felületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. A Chemolak Csónaklakkot 2-3 rétegben kell felhordani, a rétegek között a felületet finoman meg kell csiszolni.

Puha vagy keményfa-felületek előkészítése:
A különféle még bevonat nélküli, új puha vagy keményfa-fajtákból készült felületek csiszolás és portalanítás után közvetlenül átvonhatók a Chemolak Csónaklakkal..

Régi, már korábban lakkozott felületek:
A régi, sérült bevonatot az ép fafelületig le kell csiszolni. Ezután vihetjük fel a Chemolak Csónaklakkot.

Felhordás: Alapos felkeverés után ecsettel vagy hengerrel, illetve a megfelelő hígítás után szórópisztollyal is felhordható. A nem megfelelően felkevert lakk a felhasználás során egyenetlen fényű felületet képez. Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és +25°C feletti hőmérsékleten, ami a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő. Vízbe merülő szerkezetek esetén ne használjunk faanyagvédő szereket, mivel ezek a bevonat sérülése esetén az élővizeket mérgezhetik.

Az alkalmazási terület: használható kültéri és beltéri fából készült bútorok, korlátok fafelületének-, valamint a csónakok fedélzetének védelmére, felületkezelésére.

Szerszámok tisztítása: Munkavégzés után a szerszámokat azonnal el kell mosni szintetikus hígítóval. Használat után az edényt gyermekek elől gondosan le kell zárni.

További információk a Chemolak Csónaklakk termékről:

  • Fényesség: Magasfényű
  • Kiszerelés: 4 liter
  • Hígítás: Szintetikus hígító
  • Kiadósság: 12-15 m²
  • Felhordási módok: Ecset, Henger, Szórópisztoly
  • Alkalmazási terület: Beltér, Fafelület, Kültér
  • Száradási idő: I. réteg 5 óra, II. réteg 24 óra III. réteg 48 óra
  • Kerülendő: Ne használja az anyagot gyermekbútorok és játékok festésére, valamint olyan felületekre, amelyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerrel, takarmánnyal, ivóvízzel.

Alkalmazási és felhasználási területek:

Árajánlat kérés